Ontworpen voor de top,
beschikbaar voor iedereen

Hoewel SBD Apparel samenwerkt met enkele van ‘s werelds beste topcoaches, sportgeneesheren en experten op het gebied van productie en techniek zal het altijd en vooral atleten vooropstellen. 

Alleen atleten die dag in dag uit op ons vertrouwen, kunnen oordelen over de kwaliteit van onze producten. We zijn er trots op dat zoveel van hen het erover eens zijn dat SBD Apparel een merk is dat ze kunnen vertrouwen.

De verwachtingen van onze atleten geven vorm aan de producten die wereldwijd de standaard zijn geworden voor powerlifting, strongman, gewichtheffen en andere krachtsporten. We weten dat onze klanten aan hun uitrusting dezelfde hoge eisen stellen als diegene die ze zichzelf opleggen om kracht te zetten.

Een compromisloze aandacht voor detail

We ontwerpen en maken samen samen met atleten van wereldklasse, coaches en gezondheidsprofessionals producten die we tijdens onze eigen training zelf ook zouden gebruiken. We onderscheiden onszelf door onze passie voor superieure kwaliteit, of dat nu is in de materialen die we kiezen, of in de state-of-the-art productietechnieken die we gebruiken.

Productie in het hart van Engeland

Onze productiefaciliteiten bevinden zich in het hart van Yorkshire in het Verenigd Koninkrijk. Britse vindingrijkheid en de passie voor wat we doen komen er samen om producten en apparaten te creëren waar atleten over de hele wereld op vertrouwen.

Met behulp van nieuwe technieken en traditionele methoden zijn de producten die wij produceren de gouden standaard geworden voor iedereen die de ontwikkeling van fysieke kracht nastreeft.

Naarmate SBD Apparel is gegroeid, zijn we blijven investeren in mensen, machines en technieken om in functie van de atleten die op ons rekenen onze scherpte te bewaren.